Winterkamperen

Winterkamperen

Winterkamperen

Winterkamperen

Een intense natuurbeleving en weldadige rust.

Ook in de winter is kamperen leuk! En tegenwoordig niet alleen meer voor avonturiers. Het winterkamperen wordt steeds comfortabeler. Vloerverwarming in het sanitair gebouw,  kampeeruitrusting die steeds beter is. Het blijft natuurlijk een uitdaging om het leuk en comfortabel te houden tijdens je kampeeravontuur in de winter, maar steeds meer mensen gaan deze uitdaging aan.

Winterkamperen - wintertent

5 redenen om te gaan winterkamperen

Wat maakt het kamperen in de winter zo bijzonder? Denk je nu alleen maar aan kou, nattigheid en slapeloze nachten? Bereid je goed voor en geniet van de voordelen van het winterkamperen. 5 redenen om wél te gaan:

  • Rust en ruimte; waar tijdens de zomermaanden de camping nog wel eens heel vol kan zijn, zul je dat in de winter niet zien. Je kunt echt genieten van de stilte en hebt alle plek om je tent, caravan of camper neer te zetten.
  • Betaalbaar; geen hoogseizoen tarieven. Kamperen tijdens de wintermaanden is vele malen goedkoper dan in de zomer.
  • Lang uitslapen; je hoeft niet bang te zijn vroeg op te moeten staan omdat de zon je je tent uit brandt. Lekker lang uitslapen dus, knus en warm in je comfortabele bed luisteren naar de stilte.
  • Altijd plek; in tegenstelling tot de zomer waar je lang van tevoren een plekje moet reserveren, is er tijdens de wintermaanden altijd plek. Wordt er sneeuw verwacht en besluit je last-minute op pad te gaan, je vindt gegarandeerd een kampeerplek.
  • Geen ongedierte; word je in de zomer nog wel eens lastig gevallen door vliegen op je eten of lek geprikt door muggen in je tent… Don’t panic, in de wintermaanden geen last van!

Wintertarief 2021-2022

 


01-11-2021 – 01-04-2022

Per nacht

Kampeerplaats voor 2 personen met elektra – slechts €22,- euro per overnachting.

Trekkershutje verwarmd – Winterprijsje van €38,- euro per nacht.


Arrangementen

Kerstarrangement – 19-12-2020 tot 02-01-2021 –  € 229,-