Camping De Waps een charme camping in Friesland
Camping De Waps een charme camping in Friesland

Charme camping De Waps in Friesland

Dichter bij de natuur

Ontdek op Camping de Waps, een camping gelegen in de provincie Friesland, de wereld van kamperen met charme, midden in het prachtige Fonteinbos aan de rand van het Friese dorpje Oudemirdum in Gaasterland.

Vrijheid en gemoedelijkheid

Op De Waps kunt u tot rust komen, genieten van de vrijheid, gemoedelijkheid en liefde voor de natuur, waar Camping de Waps om bekend staat. Kamperen op De Waps wordt hiermee een echte vakantiebeleving.

Zorgeloos genieten

100 jaar ervaring in kamperen

Met ruim 100 jaar ‘kampeerervaring’ is De Waps uitgegroeid tot de boscamping waar sfeer, rust, eenvoud, gemak en respect voor de natuur volkomen in balans zijn.

De Waps is een uitstekende basis om zorgeloos te kunnen genieten van uw vakantie. Of u nu alleen bent, samen of met uw (klein)kinderen. Gaat het om één overnachting of u bent een paar weken te gast?

Kleinschalig en persoonlijk

De kleinschaligheid van De Waps als ‘Karaktervolle Groene Camping’ garandeert altijd een persoonlijk welkom met bijzondere aandacht voor uw wensen.

“Uw vakantie faciliteren naar volle tevredenheid, op persoonlijke wijze en met het juiste gevoel, dat is onze ambacht en daar zijn we trots op.”

Patrick Jaasma – Eigenaar Camping De Waps

Ontdek onze charme camping in Gaasterland Friesland

- Dichter bij de Natuur -

Beleven en ontdekken

Friesland op zijn Frans beleven

Vanuit uw tent of caravan stapt u zo de natuur in. En bent u klaar om Gaasterland verder te ontdekken? Maak prachtige wandelingen of fietstochten langs de mooiste Friese dorpen. Strijk onderweg neer in één van de sfeervolle restaurantjes.

Rij langs de befaamde gaasten en kliffen, waar u kunt zwemmen en relaxen aan één van de prachtige familie-strandjes aan het IJsselmeer.

Er is veel te doen in Gaasterland

Vogels spotten bij de Sondeler Leien, een visje eten in Laaksum, cultuur opsnuiven in Stavoren, Workum of Sloten en daarna vanaf een terrasje in Lemmer de tjalken en botters bij de sluis bewonderen. Dat is Friesland ‘op z’n Frans’ beleven.

Op uw eigen manier en in uw eigen tempo.

Kamperen in de natuur

Vakantiegevoel is precies hetgeen onze ambacht is

Vakantie op De Waps staat synoniem voor gemoedelijkheid, rust, natuurbeleving én … vrijheid. Op alle fronten ervaart u op De Waps onze filosofie achter de gedachte: in vrijheid kamperen.

Respect voor natuur en elkaar

Op De Waps staan respect voor elkaar en respect voor de natuur centraal. Vanuit deze gedachte gaan wij uit van een gezonde dosis verantwoordelijkheid en daarom achten wij het onnodig u direct lastig te vallen met eindeloze huisregels.

“Beleef, geniet en ervaar met respect voor elkaar.”

Terug naar boven